999 pootjes om je op weg te helpen

Financiële ondersteuning

middels budgetcoaching of bewindvoering

Situaties of gebeurtenissen op lichamelijk, geestelijk of financieel gebied kunnen ertoe leiden dat iemand tijdelijk of blijvend niet in staat is de eigen financiële administratie te voeren en/of om zijn financiële belangen behoorlijk waar te nemen. Er is in die gevallen veelal geen overzicht meer op de inkomsten en uitgaven. Er is wellicht sprake van schulden.

 

Dit kan tot zorgelijke situaties leiden, voor de betrokkene zelf maar ook voor de omgeving. De Duizendpoot kan in deze situaties ondersteuning bieden om het overzicht terug te krijgen of de zorg voor het beheer van het inkomen en vermogen overnemen. De Duizendpoot kan u ondersteunen bij het beheren van uw financiën of de Duizendpoot beheert de bankrekeningen en verzorgt de betalingen. De Duizendpoot helpt u daarmee op weg naar een (hernieuwde) financiële balans met rust, overzicht en duidelijkheid.

 

Globaal zijn er twee trajecten die De Duizendpoot hierbij kan inzetten:

Voor meer informatie over de twee trajecten en de kosten klikt u op de buttons hierboven. De Duizendpoot staat voor maatwerk. Dat betekent dat samen met u in kaart gebracht wordt welke financiële ondersteuning u nodig heeft. Door de kleinschaligheid is er veel ruimte voor een persoonlijke benadering en een veelzijdig palet aan ondersteuningsmogelijkheden. Hierin staat de cliënt centraal en daarmee is er ook aandacht voor diens eigen mogelijkheden en zal De Duizendpoot, waar mogelijk, cliënten stimuleren tot het inzetten van hun zelfredzaamheid.

Maak jouw eigen website met JouwWeb