999 pootjes om je op weg te helpen

 

 

 

 

Mijn naam is Sandra Spriensma-Welfing. Van nature voel ik mij betrokken bij de mensen om mij heen en in het bijzonder bij hen die kwetsbaar zijn.

 

Na een korte periode te hebben gesnuffeld aan de academische wereld als geneeskundestudent besloot ik mijn betrokkenheid vooralsnog in te zetten als thuismanager en als vrijwilliger over de jaren heen bij diverse, heel verschillende organisaties. Ons gezin kenmerkt zich door de aanwezigheid van een levendige dynamiek met een diversiteit aan uitdagingen.

 

Uitdagingen als benauwdheidsklachten, huidproblemen en allergieën bleken deel uit te maken van de astma die bij vijf van de zes leden van ons gezin bleek voor te komen. Het bijzondere gedrag en de unieke ontwikkeling van twee leden van ons gezin had te maken met autisme spectrum stoornissen. Met veel creativiteit en oog voor de eigenheid van ieder gezinslid ben ik de uitdagingen aangegaan en heb gezocht naar passende wegen voor elk van ons.

 

Inmiddels mag ik me mem noemen van vier volwassen kinderen die elk hun eigen pad volgen met hun partners en mag ik genieten van het beppe zijn. Gaandeweg ontstond er in de afgelopen jaren ruimte om een actieve rol te gaan spelen op de arbeidsmarkt. Om mijn mogelijkheden optimaal in te zetten ben ik opnieuw de academische wereld ingedoken ditmaal als student psychologie. Inmiddels heb ik mijn studententijd afgerond en mag ik mij ontwikkelingspsycholoog noemen en bied ik mijn 999 pootjes aan om u op weg te helpen. De 999 pootjes staan voor de vele manieren waarop ik dit kan doen.

 

Voor een mooie omschrijving van mij en mijn werk als De Duizendpoot download onderstaand artikel dat Anne Westerhof schreef voor de Nieuwe Ooststellingwerver: 

Artikel

Voor een overzicht van mijn kennisontwikkeling en ervaringsdeskundigheid download onderstaand Curriculum Vitae:

 

Curriculum Vitae

Maak jouw eigen website met JouwWeb